Šta radimo
icon_2

Kopiranje

Kod nas možete umnožiti vase dokumente, knjige, spise, bez obzira da li se radi o fotokopiranju u boji ili crno belom. Crno-belo, kao i kolor fotokopiranje vršimo na digitalnim mašinama marke RICOH.
icon_11

Štampa

Pokrivamo širok spektar štamparskih proizvoda. Počevši od vizit karata i flajera, preko plakata i fascikli, pa sve do Vaših kataloga, banera ili brošura. Ispratićemo Vašu kreativnu zamisao i dati joj dobar vizuelni utisak.
icon_71

Koričenje

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. Svaki od načina povezivanja ima svoje prednosti i oblasti primene za koje ga preporučujemo.
icon-ploter

Veliki format

Štampa VELIKOG FORMATA u današnje vreme ima široku primenu i koristi se za izradu postera, plakata, linijskih crteža, bilborda, banera, brendiranje vozila i još mnogo toga.
icon-promo

Promo materijal

Štampamo promo materijale – poklon koji svako voli da dobije; male stvari sa logoom firme ili brojem telefona, obezbeđuju odličan vid direktne reklame: olovke, upaljači, kišobrani, reklamnim privesci i rokovnici…

icon-design1

Dizajn

Pomoćićemo Vam u kreiranju vizuelnih rešenja i pripremie za štampu. Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama.