Cena & kvalitet

Crno belo kopiranje predstavlja najpovoljniju vrstu digitlne štampe. Najučestaliji tip crno bele štampe je jednostrano ili dvostrano štampanje. Štampu možemo obavljati na različitim formatima papira, različite gramature, a uglavnom štampu obavljamo na standardnim ISO formatima od A5, A4 do A3 formata. Prethodno pomenute standardne vrste papira su idealne za štampu velikih tiraža, a zahvaljujući našim mašinama poslednje generacije, možemo da obezbedimo vrhunski kvalitet, povoljnu cenu i kratak rok izrade. Fotokopiranje knjiga uglavnom se obavlja u ovoj tehnici koju takođe možemo obaviti u vrlo kratkom roku. Kopirnje i fotokopiranje (bilo da je u pitanju crno belo ili kolor) radimo uglavnom na papirima od 80 grama, međutim, prema želji korisnika, možemo raditi na različitim vrstama papira, različitim formatima papira, u rasponu od 52 do 300 grama. Za potrebe kopiranja i fotokopiranja koristimo najsavremenije uređaje poslednje generacije renomirnog svetskog proizvođača Ricoh.

Na vaše zahteve u pogledu kopiranja ili fotokopiranja odgovaramo u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju crno belo ili kolor štampanje. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla, naše internet stranice, telefonom ili posetite naš objekat.

Materijal

Materijal za kopiranje možete nam dostaviti:

  • putem naše internet stranice naručivanjem željenog broja kopija
  • e-poštom na adresu: office@timprint.co.rs
  • putem besplatnih Cloud servisa (WeTransfer, OneDrive, GoogleDrive…) ukoliko želite da nam dostavite veće fajlove

Takođe, materijal možete dostaviti i lično. Timprint se nalazi na sledećoj adresi.

Šta radimo
icon_2

Kopiranje

Kod nas možete umnožiti vase dokumente, knjige, spise, bez obzira da li se radi o fotokopiranju u boji ili crno belom. Crno-belo, kao i kolor fotokopiranje vršimo na digitalnim mašinama marke RICOH.
icon_11

Štampa

Pokrivamo širok spektar štamparskih proizvoda. Počevši od vizit karata i flajera, preko plakata i fascikli, pa sve do Vaših kataloga, banera ili brošura. Ispratićemo Vašu kreativnu zamisao i dati joj dobar vizuelni utisak.
icon_71

Koričenje

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. Svaki od načina povezivanja ima svoje prednosti i oblasti primene za koje ga preporučujemo.
icon-ploter

Veliki format

Štampa VELIKOG FORMATA u današnje vreme ima široku primenu i koristi se za izradu postera, plakata, linijskih crteža, bilborda, banera, brendiranje vozila i još mnogo toga.
icon-promo

Promo materijal

Štampamo promo materijale – poklon koji svako voli da dobije; male stvari sa logoom firme ili brojem telefona, obezbeđuju odličan vid direktne reklame: olovke, upaljači, kišobrani, reklamnim privesci i rokovnici…

icon-design1

Dizajn

Pomoćićemo Vam u kreiranju vizuelnih rešenja i pripremie za štampu. Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama.

Cenovnik
Galerija