U ponudi imamo više različitih vrsta KORIČENJA. Svaka od njih se odlikuje velikom brzinom izrade i prestižnim izgledom. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.
PLASTIČNOM SPIRALOM je najrasprostranjeniji i prema ceni najpovoljniji način koričenja dokumenata za različite namene tj. prezentacije istih. Ukoliko želite lep i uredan dokument (npr. različite izveštaje, planove, analize itd) ovo je pravi izbor za Vas. Maksimalan broj listova kojipovezujemo na ovaj način je do 500 listova.
ŽIČANOM SPIRALOM koričenje je kvalitetnije i dugotrajnije, pa je povezivanje praktično za cenovnike kataloge i sl. Maksimalan broj listova koji se mogu ukoričiti je 120.
MEKI POVEZ klasični knjižni meki povez. Omogućuje povezivanje do 300 strana i daje mogućnost štampe na kartonskim koricama (u boji ili crno-belo, sa plastifikacijom – mat ili sjaj). Ova vrsta poveza pogodna je za sveske, brošure...
TVRDI POVEZ možemo da odradimo sa raznim dezenima platna, fontom i veličinom slova koju Vi želite, logotipom fakulteta ili firme bez dodatnog čekanja i poskupljenja izrade. Korica može da bude u punom koloru sa nekom omiljenom fotografijom, mat ili sjajna. Tvrdi povez preporučujemo za vaše diplomske i master radove, povezivanje knjiga, maturskih, doktorskih radova... Slova na naslovnoj strani, po vašem izboru mogu biti srebrna ili zlatna. Pogledajte ispod galeriju naših uzoraka.

GALERIJA