Brzina i kvalitet

U ponudi imamo više različitih vrsta KORIČENJA. Svaka od njih se odlikuje velikom brzinom izrade i prestižnim izgledom. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

PLASTIČNOM SPIRALOM je najrasprostranjeniji i prema ceni najpovoljniji način koričenja dokumenata za različite namene tj. prezentacije istih. Ukoliko želite lep i uredan dokument (npr. različite izveštaje, planove, analize itd) ovo je pravi izbor za Vas. Maksimalan broj listova kojipovezujemo na ovaj način je do 500 listova.

ŽIČANOM SPIRALOM koričenje je kvalitetnije i dugotrajnije, pa je povezivanje praktično za cenovnike kataloge i sl. Maksimalan broj listova koji se mogu ukoričiti je 120.

MEKI POVEZ klasični knjižni meki povez. Omogućuje povezivanje do 300 strana i daje mogućnost štampe na kartonskim koricama (u boji ili crno-belo, sa plastifikacijom – mat ili sjaj). Ova vrsta poveza pogodna je za sveske, brošure…

TVRDI POVEZ možemo da odradimo sa raznim dezenima platna, fontom i veličinom slova koju Vi želite, logotipom fakulteta ili firme bez dodatnog čekanja i poskupljenja izrade. Korica može da bude u punom koloru sa nekom omiljenom fotografijom, mat ili sjajna. Tvrdi povez preporučujemo za vaše diplomske i master radove, povezivanje knjiga, maturskih, doktorskih radova… Slova na naslovnoj strani, po vašem izboru mogu biti srebrna ili zlatna. Pogledajte ispod galeriju naših uzoraka.

Materijal

Materijal za štampu možete nam dostaviti:

  • putem naše internet stranice naručivanjem željenog broja kopija
  • e-poštom na adresu: office@timprint.co.rs
  • putem besplatnih Cloud servisa (WeTransfer, OneDrive, GoogleDrive…) ukoliko želite da nam dostavite veće fajlove

Takođe, materijal možete dostaviti i lično. Timprint se nalazi na sledećoj adresi.

Šta radimo
icon_2

Kopiranje

Kod nas možete umnožiti vase dokumente, knjige, spise, bez obzira da li se radi o fotokopiranju u boji ili crno belom. Crno-belo, kao i kolor fotokopiranje vršimo na digitalnim mašinama marke RICOH.
icon_11

Štampa

Pokrivamo širok spektar štamparskih proizvoda. Počevši od vizit karata i flajera, preko plakata i fascikli, pa sve do Vaših kataloga, banera ili brošura. Ispratićemo Vašu kreativnu zamisao i dati joj dobar vizuelni utisak.
icon_71

Koričenje

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. Svaki od načina povezivanja ima svoje prednosti i oblasti primene za koje ga preporučujemo.
icon-ploter

Veliki format

Štampa VELIKOG FORMATA u današnje vreme ima široku primenu i koristi se za izradu postera, plakata, linijskih crteža, bilborda, banera, brendiranje vozila i još mnogo toga.
icon-promo

Promo materijal

Štampamo promo materijale – poklon koji svako voli da dobije; male stvari sa logoom firme ili brojem telefona, obezbeđuju odličan vid direktne reklame: olovke, upaljači, kišobrani, reklamnim privesci i rokovnici…

icon-design1

Dizajn

Pomoćićemo Vam u kreiranju vizuelnih rešenja i pripremie za štampu. Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili vaša lična reklama.

Cenovnik
Galerija